Set prastie Metal Black OTT, 300 bile metal si rezerva benzi

229,00 lei

Prastie metal Black OTT si 300 bile

Descriere

Prastie precizie Metal Black OTT, din otel, cu mecanism de ochire.

Prastia se livreaza cu 300 de bile de otel de 8mm si cu o rezerva benzi.

Design-ul deosebit si ergonomia cadrului, duc conceptul de tir cu prastia la un nivel superior.

Orice barbat va aprecia atat complexitatea prelucrarii cadrului de metal, cat si distractia de a trage cu prastia la tinta.

Mecanismul de prindere al benzilor este unul simplu si eficient, prin strangerea si desfacerea surubului cu arc care strange ferm banda de cauciuc.

Sistemul de ochire ajuta la cresterea rapida a performantelor, cu putin exercitiu.

Respectati regulile de siguranta, purtati ochelari de protectie si fiti atenti la ricoseu. Recuperati si refolositi bilele de metal.

****************

Review-uri prastie pe bune

Nicolae P: Foarte mulțumit:
Acest set își merită fiecare RON adică sistemul magnetic este de vis, praștia este foarte bună, solidă ergonomică și precisă.
Recomand tuturor aceasta praștie!
Plusuri: precizie, putere, rezistență construcție, ergonomie, aspect
Minusuri: nu am găsit.

Rhedey M: Excelent, o surpriză plăcută. Toată treaba a pornit cu o simplă comandă, iar a doua zi am fost sunat de o persoană foarte amabilă, care pe un ton foarte calm şi politicos, mi-a atras atenția că există o neconcordanță de ordin tehnic referitor la praştie şi benzile suplimentere din comanda mea. A urmat o discuție amicală de parcă ne-am fi cunoscut de o veşnicie, discuție în urma căreia am fost lămurit în privința tuturor aspectelor importante, privind alegerea unei praştii. Surpriza mare însă mi-a venit cu ocazia despachetării coletului, ocazie cu care am primit cadou încă o praştie din lemn, respectiv 2 buc. Benzi de rezervă suplimentare. Sunt încântat de faptul cum am fost tratat, însă sunt şi mai încântat de faptul că am reuşit să fac cunoştință cu o persoană deosebită, de încredere şi profesionist. Aveți calificativ maxim din partea mea, recomand tuturor cu încredere maximă.

Mihai P: Livrare rapida, bonusuri incluse, distractie maxima. Benzile pe prastie tin foarte mult si am si rezerva. Nu am cum sa nu fiu multumit. Recomand prastia.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Set prastie Metal Black OTT, 300 bile metal si rezerva benzi”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *