Set benzi prastie 20mm, latex industrial 3mm grosime, nivel maxim

33,00 lei

Benzi prastie Linatex, gros de 2mm, lat de 2cm, similar masca de gaze.

Descriere

Vă prezentăm în această categorie oferta noastră de pe eMAG: praștie, benzi praștie, bile metal și alte accesorii pentru prăștii. Am adăugat și review-urile cele mai semnificative. Suntem bucuroși că avem un feed back foarte bun de la cei mai exigenți clienți. Vei găsi negreșit o praștie care să îți placă.

**********************

Cel mai puternic set de benzi rosii pentru prastie, cu o latime a benzilor de 20mm, este un produs pentru experti.

Cu o putere iesita din comun, setul de benzi late de 20mm depaseste ca putere si precizie tuburile negre, cu o rezistenta superioara la uzura si la radiatia solara.

Latexul industrial gros de 3mm este un super material, care transforma tirul cu prastia intr-o experienta placuta si durabila. Lungimea benzilor este de 30cm, mult mai lungi decat este necesar, pentru ca tu sa ai de unde sa si exersezi legarea si sa faci apoi ajustarile de rigoare.

Acest produs este scos la cererea clientilor, care au exersat cu benzile putenice late de 15mm si au simtit nevoia sa faca un upgrade.

Se recomanda numai celor cu experienta in trasul cu prastia. Puterea acestor benzi cere proiectile pe masura.

**********************

Marketplace-ul eMAG este o ocazie deosebită pentru orice comerciant de prăștii să își facă oferta cunoscută la nivel național. Clienții preferă de multe ori să cumpere o praștie de pe eMAG pentru că știu că sunt protejați. Și este parțial adevărat. eMAG impune comercianților să ridice toate standardele: calitatea prăștiilor, livrare rapidă, ambalare corespunzătoare și servicii ireproșabile. Noi suntem o firmă producătoare de prăștii foarte serioși și acest lucru s-a văzut și în parteneriatul cu eMAG. Desigur că nu poți mulțumi pe toată lumea, dar suntem într-un continuu proces de perfectabilitate, pentru ca tu să ai o praștie de care să te folosești cu plăcere.

Dacă vrei să te amuzi cu povești din lumea afacerilor cu prăștii, am făcut o categorie de articole instructive, din viața economică reală:

Din lumea afacerilor cu prastii
Degeaba ai o praștie bună, dacă nu o folosești.

 

 

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Set benzi prastie 20mm, latex industrial 3mm grosime, nivel maxim”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *