Set 3 rezerve benzi prastie si 100 bile metal

29,00 lei

Set 3 rezerve benzi prastie si 100 bile metal

Descriere

Pachet compus din 100 de bile de 8 mm si 3 rezerve potrivite pentru prastiile cu prindere rapida benzi, prin strangere cu surub.

Amenajati o tinta care permite recuperarea si refolosirea bilelor.

Rezervele au o lungime de 25 cm si sunt perfecte pentru lansarea bilelor cu care vin.

Daca este necesar, scurtati benzile pentru a obtine o viteza mai mare.

*****************************************************

Suntem prezenți și pe eMAG cu o gamă variată de prăștii și accesorii pentru praștie. Practic orice magazin on line care se respectă este prezent și pe eMAG. Această platformă uriașă îți deschide o piață la care nu ai avea altfel acces. eMAG investește sume uriașe pentru a fi cel mai mare comerciant on-line, iar rezultatele se văd. De fapt mulți clienți nici nu ar cumpăra o praștie de la noi dacă nu ar fi eMAG, pentru că au garanția că sunt protejați și vor primi ceea ce au comandat. Noi onorăm parteneriatul cu eMAG și livrăm prompt exact produsele noastre, însă comenzile se fac numai prin eMAG MarketPlace.

Emag impune niște standarde riguroase pentru orice comerciant care vinde pe această platformă, indiferent dacă e vorba de mașini, calculatoare, pamperși sau prăștii. Clientul știe că este protejat, chiar dacă poate are de achitat un preț mai mare. Dacă e să ne referim strict la piața noastră de prăștii, noi suntem singurul producător. Adică noi chiar facem praștia pe care tu o primești. Un revânzător nu prea este interesat de calitate produselor. Practic majoritatea prăștiilor care se comercializează pe eMAG și nu numai sunt de fapt niște produse inutilizabile sau chiar periculoase. Am făcut și am comercializat peste 10.000 de prăștii, așa că provoc pe orice să mă contrazică. 🙂

Emag nu e maica Tereza. Ca să îmi vândă praștia își oprește o parte din bani. Ba mai mult. Dacă vine altul cu prăștii mai ieftine dar de proastă calitate, îi dă voie să vândă fără să clipească, dacă dă banul. Ba mai mult, dacă vede că o praștie se vinde foarte bine și poate să o cumpere de undeva și să o revândă mai ieftin, o va face fără să clipească, pentru că are toate informațiile și datele statistice și puterea financiară să facă asta. Și nu trebuie să se supere nimeni, pentru că așa este în comerț, chiar și la niște amărâte de prăștii.

Nu te mai bat la cap cu emag, olx, okazii, la jumate, cel …. Am făcut o categorie de articole special pentru cei care vor să se distreze cu lumea afacerilor. Dă CLICK AICI și vezi ce mișto e în lumea business-ului on-line cu prăștii. 🙂

*****************************

1. Merita Review cumparator eMAG Cel putin bilele sunt bine finisate

2. Super Review cumparator eMAG

3. Foarte multumit Review cumparator eMAG Pt hobby benzile sunt excelente. Cred ca pot mai mult cu prastia dar eu nu sunt mai talentat. Pret corect, benzi bune.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Set 3 rezerve benzi prastie si 100 bile metal”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *